Důležitá zpráva od Jury 22.4.2021 - zpráva z webu Tadesco

29.04.2021 13:34

Když kdokoliv z nás řekne normíkům o těchto věcech- nevěří.

Ukážeme jim důkazy- nevěří.

Ukážeme jim hromadu důkazů- nevěří.

Ukážeme jim, že jim politici a MSM lžou přímo do Xichtu- nevěří.

Jediná možnost, jak by mohli uvěřit je, že si to musí zažít na vlastní kůži. Musí se jim to ukázat. Někteří totiž nespí, jsou doslova v kómatu. Proto to aliance žene až do krajnosti, absurdity.

Bidenova Amerika je skvělý příklad. Za pouhé 3 měsíce zničili v podstatě vše, na co šáhli a opět se snaží vyvolat války, porušují sliby, lžou, ničí lidem životy, krize na hranicích, bordeláři BLM/ Antifa,kterou chrání a dokonce podporují, zvýšený výskyt masového střílení ZROVNA ve chvíli, kdy chtějí lidem zakázat a omezit zbraně, do nebe volající pošlapání základních práv a zákonů, situace ve státech, kde volby „vyhráli“ demokrati, rasismus, Covid a vše kolem toho, včetně očkování a lockdownů( Cuomo, očkovací pasy…) , Bidenovic rodina a jejich problémy ( laptop z pekla, napojení na Čínu…) , CGI p-rezident ( tahle část se hodně povedla- počítačová simulace), volební podvody, LGBT/ Transgender a jejich 150 000 pohlaví u dětí atd. atd.

Aliance je nechala, aby zdánlivě vyhráli volby, aby to normíkům mohli ukázat. Zdánlivě proto, protože to má Aliance pevně v rukou a situaci kontroluje a Oni vědí , že prohráli. Nechají je zajít, jak nejdál to bude možné a bezpečné a pak je zaříznou. Do té doby by to mělo dojít většině normíků.

Vše se děje přesně podle toho, co řekl Q.

Nemůžeme jim to říct,musíme jim to ukázat.

Jen nad propastí najdou lidé vůli se změnit.

Sledujme film“.

 

       Jura 22.4.2021- diskuse na Tadesco

 

„Čeká se na totální uzavření Německa. Nesara Gesara je zde, vlády vám to neřekly a vytírají s námi všude podlahu. Přijde zatýkání všech zločinců po celé EU.“

Carsten- Tadesco