Trump se zavázal, že odstřelí globální plandemii

24.07.2021 16:32

Toto je velmi důležitá zpráva pro všechny, keří si myslí, že to je vše jen konspirační teorie a dezinformace a budou se hodně divit. Je třeba se probudit - spáči probuď se!

 

Opětovná inaugurace Donalda Trumpa se blíží a jeho prvním prezidentským úkolem bude „odstřelit“ globální podvodnou pandemii a obnovit pořádek v rozvrácené společnosti, uvedl pro Real Raw News zdroj zapojený do Trumpovy čistky Deep State. V den své inaugurace Trump promluví k národu a prozradí, že mutace delta je smyšlená a vymysleli ji temnáři, kteří se báli, že ztratí kontrolu nad lidmi, kteří se začínají bouřit. Když se společnost smířila s virem, který není o nic víc  smrtelnější než obyčejná chřipka, občané se začali bránit omezujícímu a ponižujícímu náhubkování a nebezpečnému očkování, Světová zdravotnická organizace kontaktovala své agenty v CDC a mezinárodních zdravotnických agenturách a vyzvala je, aby se zúčastnili programu, jehož cílem je opět vyděsit už tak vystrašený svět a přimět ho opět k poslušnosti. Byla to právě Bidenova ředitelka CDC Rochelle Walenskyová, která doporučila iluzorní řešení: vytvořit vysoce přenosný a potencionálně virulentnější kmen viru, aby se lidé ze strachu před touto delta mutací nechali více a více očkovat a tím si podepsali definitivní ortel smrti.

Také RRNEWS řekl, že Trumpovi lidé získali nezvratné důkazy, včetně ověřené korespondence a zvukové nahrávky o tom, že Bidenova  administrativa využívá Covid-19 k přeměně zákonů a ke zmaření Trumpovy snahy o jeho právoplatné znovuzískání místa v Oválné pracovně.

Nic takového jako mutace delta neexistuje. Je to naprostý výmysl. Trump má k dispozici dopisy a nahrávky hovorů mezi Walenskyovou  a mnoha státními a federálními úředníky, včetně starostů, guvernérů a okresních soudců, kde všichni slíbili věrnost podpoře falešné nemoci a jejím mutacím. Trump tvrdě stíhá tyto zločince, ale mnozí z nich jsou stále na svobodě. Jakmile se však vrátí do úřadu, zatýkání bude probíhat rychle a zběsile. Walenskyová, Fauci, Newsom, Whitmerová, AOC, Pelosi….., všichni tito zloduši budou dopadeni při masivním zátahu, který bude předcházet Trumpově inauguraci, uvedl náš zdroj. Trump aktivuje systém nouzového vysílání a zmocní se nepřátelských stanic CNN, MSNBC a dalších, s cílem zajistit, aby se pravda dostala k co nejširšímu publiku. Odhalí fakta- že  z Wuhanského virologického institutu unikl vysoce přenosný, ale život neohrožující virus, že globální zdravotnické organizace ve spojení s Novým světovým řádem, hlubokým státem a komunistickou stranou Číny masivně profitovaly z prodeje vakcín, respirátorů… a pojistných událostí, že konečným cílem byl bankrot Ameriky, zničit kapitalismus a  přeměnit Ameriku v socialistický stát typu Venezuely.

Trumpovo oznámení otřese zemí v základech. Ví, že všichni mu neuvěří, protože mnozí jsou hluboce zakořeněni ve lžích Deep State, že se z nich nedokážou vymanit. Doufá však, že uvěří dostatečný počet lidí, aby Deep State dostal poslední smrtící ránu, aby mu znemožnila znovu se zakořenit. Na to Amerika a celý svět už dlouho čeká, uvedl zdroj.

     Překlad Tereza- Zdroj : RRN