Co se bude dít od dubna 2024 - krátký přehled

11.04.2024 22:59

Ahoj přátelé,

O Velikonočních svátcích bylo nezvyklé teplo, a tím nezvyklým teplem se před námi rýsuje asi dost „horký“ rok 2024. Nezvyklé teplo nám vypovídá o zvýšené aktivitě Slunce, které už vyslalo k Zemi několik koronárních výronů. Je to předzvěst tzv. Události, velkého slunečního zášlehu, který by měl přinést na Zem radikální očistu, celkovou naši transformaci na éterické a fyzické úrovni, likvidaci cizorodé umělé inteligenci. První předpověď je na rok 2025, ale nikdo nezná přesné datum, protože to záleží na mnoha okolnostech, kdy se musí zkřížit v určitém bodě navýšené kolektivní vědomí lidstva a míra entropie naší civilizace. Všichni vidíme, jak se naše společnost propadá stále rychleji a hlouběji do negativních věci, je to skutečný pád říše Římské. To špatné musí padnout a pak přijde obroda. My všichni probuzení lidé víme, co přichází a čekáme na to. Na druhou stranu ty změny přinášejí pro každého z nás velké zkoušky. Již dubnové energie začínají přinášet poměrně velký tlak na lidí. To, co nemá být spolu, bude odděleno, to, co má být spolu, bude spojeno. Na tyto změny bude tlačeno shora, prostě světelné síly již nebudou čekat na naše rozhodnutí a budou nás tlačit svým způsobem k tomu, abychom se dostali na tu správnou cestu. Bude to cesta lásky, hojnosti a porozumění. Bude to cesta odhalování našich božských darů a jejich nabízení světu, aby každý dělal to, co je jeho přirozenosti. Na fyzické úrovni to také tlačí na naše těla, která mohou dost bolet. Bolesti hlavy, bolesti části těl, kde je naše slabost, velká únava, touha po spánku. Nebraňte se a nechte se nést proudem energie jako řekou, na konci splyneme s mořem. Tato energie způsobuje ještě jednu zvláštní věc, ti kteří jsou negativně nastavení, budou se zhoršovat a upadat, ti kteří jsou přiklonění k dobru, se budou zlepšovat a bude se jim lépe dařit. Prostě nezůstane kámen na kameni. To všechno jsou příznaky vzestupu do 5D, kde pak musíme přijít očištění od nižších energii 3D, od všech těch programů, které nás tady formovaly tisíce let.

Zásadní energie přijde 8.4.2024, kdy proběhne totální zatmění Slunce v Severní Americe. Kolem toho data je již mnoho rozruchu a chtějí ho využít i temné síly, které tak miluji numerologii a astrologii, i když nám běžným lidem říkají, že je to pavěda.  K tomuto datu proběhne i celosvětová meditace na podporu a upevnění správné časové osy. Více k tomu včetně návodu k meditaci pošleme koncem týdne.

 

Zde posíláme link na nový report Benajmina Fulfordu. Možná, že se chystají zásadní kroky na shození satanistických vlád Evropy. Uvidíme, jakým tempem to půjde, ale tento rok je rozhodující, jak jsme již psaly, jde o zásadní astrologické konstelace – Pluto ve Vodnáři, konjunkce Jupitera s Urane v Býku na 21° 20.4.2024 atd. Teď bude úplněk 24.4.2024 ve Štíru a to je dost divoké.

 

https://tadesco.org/zapadni-vlady-jsou-zvracenym-aprilovym-zertem-i-kdyz-hrozi-valka/

 

Tak se držte a nepropadejte panice, jak se říká ve filmu Stopařův průvodce v galaxii, protože všechno má řešení a na konci tunelu je rozhodně Světlo.

 

Vaše

Anička Elbereth