Meditace dne 30.6.2020 v úterý v 7:48 hodin - z portálu informátora Cobry

24.06.2020 00:38

Je čas jednat znovu! Je čas vzít osud našeho světa do vlastních rukou! Všichni souhlasíme, že proces osvobození planet trvá příliš dlouho. Zde je naše šance na kolektivní urychlení procesu. Využíváme proto příležitost silné konjunkce Jupitera a Pluta dne 30. června k vytvoření portálu, jehož prostřednictvím sjednocujeme naše vědomí a spouštíme proces, který nás zavede do věku Vodnáře.

 

Vědecké studie potvrdily pozitivní účinky hromadných meditací a aktivací na lidskou společnost, takže každý z vás, který se této aktivace zúčastní, může skutečně pomoci přiblížit Věk Vodnáře k nám:

 

https://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

 

https://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

 

Tato aktivace pomáhá světelným silám uzemnit energii světla na povrchu planety a dále stabilizovat časovou osu, která povede k dlouho očekávanému věku Vodnáře. Počet lidí, kteří tuto aktivaci provádějí, je jediným nejvlivnějším faktorem v rámci síly povrchové lidské populace pro urychlení procesu.


Dosáhneme kritického množství 144 000 lidí, kteří tuto aktivaci provedou! Můžeme dokonce dosáhnout milionu! To vytvoří masivní léčivou řetězovou reakci v energetickém poli po celém světě.

 

Konjunkce Jupiter-Pluto dne 30. Června 2020 je zlom ve věku Vodnáře časové osy Stargate (Hvězdná brána) 2020, která se otevřela dne 12. ledna 2020 s konjunkci  Saturn - Pluto, má otočný bod 30. června 2020 s konjunkci Jupiter-Pluto a bude ukončena dne 21. Prosince 2020 s konjunkci Jupiter- Saturn viz obrázek níže:


Účelem celého roku 2020 Věku Vodnáře časové osy Stargate je stabilizovat věk pozitivní časovou osu Věku Vodnáře pro naši planetu, a naše aktivace 30. Června 2020 je zlom tohoto procesu. Tento výkonný aktivační bod leží téměř přesně uprostřed celého procesu 2020 se 170 dny v období od 12. ledna 2020 do 30. června 2020, a dalších 174 dní mezi 30. Červnem 2020 a 21. Prosincem 2020.

 

 

 

V astrologii symbolizuje spojení Jupiter a Pluto velkou společenskou a duchovní reformu, která přinese lidstvu hojnost duchovního a hmotného bohatství:

 

 

 

 

Budeme provádět naši meditaci Věk Vodnáře přesně v okamžiku, kdy konjunkce Jupitera a Pluta dne 30. června 2020 v úterý začne v 7:48 hod SEČ u nás v České republice. Pro jiná časová pásma si čas meditace můžete zkontrolovat zde: 

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS+ACTIVATION+PART+2&iso=20200630T0748&p1=195

 

 

Instrukce:

 

1. Použijte svou vlastní techniku, abyste se dostali do uvolněného stavu vědomí.

2. Uveďte svůj úmysl použít tuto meditaci jako nástroj, který spustí věk Vodnáře.

 

3. Vyvolejte Fialový plamen ze svého primárního zdroje, abyste kolem sebe během meditace a po ní umístili kruh ochrany. Požádejte ji, aby přeměnila cokoli, co neslouží Světlu


4. Vizualizujte si sloup brilantního bílého světla vycházejícího z Kosmického centrálního slunce a poté ho distribuujte do všech centrálních sluncí všech galaxií v tomto vesmíru. Potom si představte, jak toto světlo vstupuje skrz Galaktické centrální slunce, poté prochází naší Galaxií Mléčná dráha, poté vstupuje do naší sluneční soustavy a prochází všemi bytostmi Světla uvnitř naší sluneční soustavy a poté skrze všechny bytosti na planetě Zemi a také skrze vaše tělo do středu Země.

 

5. Vizualizujte si toto Světlo a proměňujte veškerou zbývající temnotu na Zemi, uzdravujte všechny nerovnosti, vymažte veškerou chudobu a přiveďte hojnost do celého lidstva. Vizualizujte si měkké růžové světlo bohyně, které zahrnuje všechny bytosti na planetě Zemi a uzdravuje jejich emocionální těla. Představte si nový velký kosmický cyklus začátku věku Vodnáře, který přinese čisté světlo, lásku a štěstí všem bytostem na Zemi.

 

Navrhovaná doba pro naši meditaci je 20 minut.
 

Vítězství Světla!

 

Přeložila: Elbereth

Zdroj : https://2012portal.blogspot.com


 

Přejeme našim čtenářům úspěšný rok 2024. Tento rok bude rokem úplného odhalení.

 

Mějte rádi zvířata, protože jsou naši mladší bratři a sestry a jejich láska k nám je skutečně nepodmíněná.

Toto byla moje milovaná fenečka Světluška, velmi chytrý a řekla bych duchovní pejsek. Dne 18.12.2018 odešla do "psího nebe" v nedožitých 18-ti letech. Je nám smutno a navždy budeme vzpomínat.

Kontakt