Mimozemská technologie - Med Beds

19.11.2021 15:17

Mnoho lidí se zajímá o technologii Med Bed, kterou by chtěli dobře znát. Tato technologie existuje už nějakou dobu, není to žádná nová technologie, jen byla dlouhou dobu držena ve spárech Deep State. Není to lidská technologie, je to mnohem starší mimozemská technologie.

                             

 

 

V rámci tajných vesmírných programů bylo obnoveno mnoho tajných technologií. Nejpokročilejším vesmírným programem je program bývalých nacistů: Temná flotila, který začal před II. světovou válkou. Američané chtěli získat tyto technologie a patenty, dostali je výměnou za americký azyl pro fašistické vědce (akce pod krycím názvem Paperclip). Nacisté již 20 až 40 let před tím než se chopili moci, zaútočili za pomoci s nimi spolčených mimozemšťanů ( Nebu) na 150 planet, měsíců a asteroidů a uchvátili různé mimozemské technologie, mimo jiné i technologii omlazení. Proto ještě stále žije mnoho „starých fašistů“, kteří byli v úzkém kontaktu se svým vůdcem Hitlerem.  Fašisté už před válkou ovládli značnou část našeho vesmíru, ještě před válečnou prohrou se někteří uchýlili do již jim dobře známého vesmíru, počítali s návratem a konečným ovládnutím planety Země. Umožnili svým loutkám vyvinout technologie člověku a přírodě naprosto škodící: GMO, vakcíny, toxické léky, pesticidy….). Včetně nejnebezpečnějších 5G / 6G a nejnověji COVID 19. Rozkol v rámci tajného programu je způsoben Aliancí, lidmi, kteří chtějí zachránit Zemi a všechen její život. Chtějí odtajnit všechny technologie, které byly lidstvu záměrně zamlčovány. Prostřednictvím vojenského průmyslového komplexu, politiky Washingtonu DC a vládních agentur jsou konečně uvolněny.

Jedním z nejnovějších lidí, kteří zveřejňují tajný vesmírný program je Jared Rand, redaktor „Stillness in the Storm“, je jedním z nejnovějších zasvěcenců SSP, kteří se nám představili. Během rozhovoru mluví o těchto velmi pokročilých mimozemských technologiích:

„Tyto vynálezy měnící doslova život pocházejí ze zemí mimo tento svět. Zahrnují schopnost nejen obnovit chybějící končetiny a léčit nemoci, ale také omlazovat atomy a buňky v těle a také zvrátit proces stárnutí.“ Budeme mít k dispozici zdravotnický personál, který každému jednotlivci poradí s postupem a vhodnou léčbou. Např. Pokud je vám 80 let a chcete, aby vám bylo znovu 30 let, ale máte vnoučata, je to jedna z věcí, které musíte důkladně zvážit. Je to možné! S touto technologií může 80 letá žena být znovu mladá 30 letá, může znovu plodit děti a mít úplně novou rodinu, pokud si to bude přát. 

To je možné, protože v těle přetrvává rezonance (vibrační frekvence) všech orgánů, i když byly odebrány (fantomový efekt). Proces opětovné atomizace závisí na algoritmu a počítačové databázi, která identifikuje DNA ve vašem těle a provede úplně novou analýzu.

To velmi jasně ukazuje vnitřní operaci v trojrozměrném formátu, jak fungují vaše orgány. Postel analyzuje vaši krev, vypisuje jakákoli poškození nebo onemocnění v těle, sleduje vše, co není normální, a poté se k vám vrací pomocí hlasové komunikace. Zeptá se vás, zda chcete úplnou re-atomizaci, nebo jen nechat ošetřovat dotyčnou oblast? Poskytne vám tuto možnost výběru. Pokud chcete úplnou re-atomizaci, budete muset být uvedeni do hlubokého spánku. Žádné injekce, nic takového. Re-atomizér poběží po vašem těle a zaplaví vás tachyonovými částicemi. Energie tachyonu je také energií plazmy. Pokud byste chtěli třeba z ničeho vytvořit banán, máte možnost to udělat. Půda, atmosféra, voda, vše je plazmová energie a vesmír je též plazmová energie, je to jen jiná forma vibrační frekvence. S replikátorem získáte vše, co chcete. Molekulárně rekonfiguruje vše, co chcete, prostřednictvím počítačové databáze. Stejně tak Med Bed skenuje lidské tělo a opravuje nedokonalosti. Pokud máte genetickou vadu, což se stává, protože získáváme 10% z toho, co nám rodiče dali při narození, bude opravena. 90% našich nemocí závisí na našem životním stylu a 10% je zděděno z naší genetické linie.

Když ležíte na tomto nemocničním lůžku, nemáte žádné bolesti, nepůsobí na vás žádné záření, necítíte nic nepříjemného. Když se po probuzení na sebe podíváte do zrcadla, uvidíte, že vaše bílé vlasy jsou nyní tmavé, stejné, jako když vám bylo 20 let. Vaše vrásky zmizí a váš zrak, čich, chuť, vše se vrátí zpět, jak to fungovalo v dobách vašeho mládí. Kvůli nesčetným problémům při ozařování štítné žlázy, celoživotní brání prášků na tento problém, vše zmizí díky re-atomizaci této žlázy zpět do zdravého stavu. Těm, kterým byl odstraněn žlučník, v domnění, že játra převezmou jeho práci, což  není tak úplně pravda, obvykle to způsobuje další problémy. Opětnou atomizací jsou vrácena zpět do neporušeného a zregenerovaného žlučníku. Náš imunitní systém může svobodně dělat to, k čemu byl navržen, což znamená, že můžeme zůstat mladí, pokud mu budeme věřit. Jediným problémem je, že alopatický systém a korupce Big Pharmy  na této planetě vás od raného věku nutí konzumovat pilulky, nikdo si neuvědomuje, že se tak do těla zavádějí cizí entity, a jejichž účinky se mohou projevovat krvácením, nevolností, průjmy, zácpami a dokonce mohou vést až k smrti. Váš imunitní systém na tyto léky útočí jako nepřítele vašeho organismu. Váš imunitní systém je v průběhu času stále pod útokem, takže nikdy nemá čas se sám obnovit. Váš imunitní systém skončí tak narušený, že se již nemůže vzpamatovat z boje s neustálými abnormalitami, které jste do svého těla už od narození nepřetržitě přiváděli. Klíčovou roli v tom všem hraje faktor strachu. Lékaři vám nutí pilulky, protože vám lžou o tom, že pokud to neuděláte, vaše nemoc se ještě zhorší. Braním léků se objevují vedlejší účinky, tak se dostáváte do začarovaného kruhu, kdy jeden lék, nahrazujete dalším a dalším, často i antagonistickým (předepsaným věru empatickým a své věci znalým panem doktorem). Díky Med Bed může být vaše tělo opět zdravé, ale je to vaše mysl, která nebude uzdravena, protože jste celé roky žili podle falešného paradigmatu. Musíte se mnohem více soustřeďovat na uzdravení své mysli a přírodní medicínu, ajurvédu, čínskou medicínu, léčbu krystaly, bylinky, půsty.

Podle Jareda Randa (po desetiletí pracuje na globálním probuzení a transformaci lidí) existují 3 typy lůžek Med: 1) holografická lůžka 2) regenerativní lůžka, regenerují tkáně a části těla 3) Re-atomizační lůžka, která během 2-3 minut zregenerují celé tělo od hlavy až k patě.

Med Bed technologie je založena na energii tachyonových částic a plazmové energii. Půda, atmosféra, voda, všechno je plazmová energie, vše ve vesmíru je plazmová energie, je to jen jiná forma prostřednictvím vibrační frekvence. Med Beds v sobě mají zakomponovanou umělou inteligenci (AI), která je ovladatelná, takže se nemůže vymknout kontrole. AI je počítač. Funguje tak trochu jako magnetická rezonance, kde sedíte v trubici a ta se převaluje přes vaše tělo a provádí magnetickou oscilaci a rezonanční sken vašeho těla, aby se mohla diagnostikovat nemoc. Med Bed  skenuje vaši kůži, svalovou tkáň, všechny orgány a vše ve vašem těle. Zobrazuje vše – až po mikronovou hladinu krve. Ve skutečnosti identifikuje vaši DNA a provede kompletní vnitřní analýzu těla. Když to udělá, zachytí každou nemoc a jakoukoli genetickou nedokonalost. Například můžete mít leukémii 4. stupně a na lůžku Med jste za  2,5 minuty naprosto vyléčeni. Žádné vedlejší účinky. Takto je možné vyléčit jakoukoli nemoc, včetně rakoviny…… Med Beds nejsou sci-fi. Je to jen otázka několika málo let, kdy tato lůžka budou k dispozici pro každého člověka na Zemi, brzy po vyhlášení Nesara, Gesara. Pro zavedení Med Bed musí být vytvořeny výrobní týmy, které budou vycházet z globální nabídky a infrastruktury, z počátku pod vojenskou kontrolou, aby se zabránilo nežádoucím vlivům a manipulacím. Toto je kvantový skok do nového léčivého věku Vodnáře a zanedlouho bude každá země na světě připravena přijmout své zásoby holografických lůžek.

 

     Zdroj:  Komunita pro nový svět  a Reverend Dennis Shipman

    Zkrátila a upravila Nora Boudicca