Polární záře v celé Evropě - byl to HAARP

17.11.2023 22:54

Posíláme zde link na článek, který jasně vysvětluje, že úkaz tzv. polární záře je umělé vyvolaný systémem HAARP na Aljašce. Je zde i link na originální stránky, kde vysvětlují, že jde o pokus, ale Matrix jako obvykle lže, a vůbec si nedělá starosti, že to bylo oficiálně zveřejněno, a že jde o experiment. Co zas na nás chystá DS? Víme, že ještě mají v rukávu akci Bluebeam – falešnou mimozemskou invazi. Což je totální blbost, ale na nevědomé lidí to může působit negativně. Jak již víte od nás, tak celá naše Země je hlídaná Galaktickou konfederaci, což jsou veskrze přátelské humanoidní rasy, které čekají na naše probuzení, aby mohly udělat první oficiální kontakt, samozřejmě neoficiální kontakt s vládami velmoci tu je již dávno. Taková falešná invaze, což by byla velice sugestivní holografická projekce, by pak kvůli strachu lidí oddálila první kontakt. My na ně čekám celý život, protože setkání s vysoce duchovními bytostmi nás posune neuvěřitelně nahoru. Mimochodem, negativní rasy byly již ze Země vyhnány, a také odešlo šest padlých andělů, takže negativní události jsou pouze v rukou pohůnků, kteří asi nepochopili, že nemají krytí z Vesmíru, a že prohráli. To jsou poslední tahy figurkami, než přijde šachmat.

 

https://protiproud.info/politika/7549-haarp-znovu-v-akci-polarni-zare-byla-minuly-tyden-videt-temer-v-cele-evrope-uz-se-s-tim-ani-netaji-udajne-vyzkumne-ucely-mainstream-lze-pro-jistotu-dal-co-vsechno-maji-zlocinne-experimenty-s-pocasim-a-zdravim-lidi-na-svedomi.htm

 

Zde je výtažek z originálních stránek o HAARP, že budou dělat experiment:

 
 

HAARP oznamuje novou výzkumnou kampaň, 4.-7.11. 2023

Výzkumný program pro výzkum aktivní polární záře (Herffquency Active Auroral Research Program,HAARP), bude provádět výzkumnou kampaň 4.-7. listopadu ke studiu umělého vzduchu a velmi nízké vlny s extrémně nízkou frekvencí (VLF/ELF). Primárními cíli této výzkumné kampaně je lépe porozumět mechanismům v ionosféře, které produkují optické emise, a zkoumat, zda určité typy vln v ionosféře mohou zesílit VLF/VLELF vlny. Další experimenty se snaží zjistit, zda satelity mohou používat plazmatické vlny v ionosféře pro detekci kolize a zamezení.

Amatérští radioamatéři zde mohou najít kopii oznámení o přenosu HAARP v listopadu 2023; tento dokument obsahuje informace o aktuálně plánovaných časech a frekvencích přenosu, stejně jako další informace, které mohou být zajímavé pro amatérské rozhlasové pozorovatele a širokou veřejnost.

 

HAARP November 2023 Campaign Image

 

 

Anička Elbereth a Nora Boudicca