Připravte se na změnu - poselství pro ty, kteří ztrácejí naději

10.06.2022 01:15

 Lidstvo čeká v brzké době velká změna a nikdo tomu nemůže zabránit. Země vždy prodělává cyklické změny a my se právě nacházíme na konci jednoho takového cyklu. O tom samozřejmě oficiální zdroje mlčí, vše bylo před námi záměrně utajováno. V této pasti ohlupování a strachu nás též zdárně drží lživá mainstreamová média. Naštěstí existují zprávy a servery i jiného druhu, v tom je internet opravdu nenahraditelný. Hlavně dochází k odtajňování poznatků a informací z Tajného kosmického programu a mnoho jeho tzv.“insiderů,“ informátorů (nejznámější a jeden z prvních, který promluvil veřejně, byl Corey Goode) – vědců, vojáků…. ,kteří chtějí, aby se lidstvo konečně dozvědělo pravdu o bohatém mimozemském životě, jeho propojení s lidstvem a úžasných technologiích, které mohou lidem maximálně zkvalitnit a prodloužit život (např. MED BEDS), začíná o všem mluvit veřejně.

Tato změna nepovede k depopulaci lidstva a následnému transhumanismu, kdy lidskou práci převezmou roboti, takže lidstvo by se mohlo zredukovat na třetinu, jak by si představovali strůjci NWO, či nyní už mnohem používanějšího Velkého resetu ( např. Klaus Schwab, Bill Gates, Soros a ostatní „filantropové“), ale lidstvo čeká Velké Probuzení, které povede ke Zlatému věku, poznání pravé historie lidstva, která nám byla tajena 26.000 let, realizuje se spousta vynálezů, které úžasně zkvalitní život každého člověka na Zemi, jedná se hlavně o volné energie Nicoly Tesly a další a další naprosto pro nás nepředstavitelné technologie, které nám byly upírány z důvodu zisku  a moci nad lidmi. Lidé dostanou k dispozici různé mimozemské technologie, např. už zmiňované  Med Beds- medicínská lůžka, která jsou schopna omladit každého, kdo si to bude přát, vyléčit jakoukoli nemoc  a mohou nechat narůst veškeré chybějící orgány. To vše se týká i našich zvířátek. Prostě dívejte se víc na dobré sci-fi, veškeré technologie, které se tam objevují, budou brzy i pro nás. Také skončí důležitá věc a tou je Babylónský otrocký finanční systém, oficiální bankovní lichva  brzy (1-2 roky)  navždy skončí. Místo něj bude zavedena Gesara a Nesara, každý člověk bude oddlužen a dostane takové množství financí, aby mohl žít v klidu a radosti. Zní to jako pohádka a můžete se tomu smát nebo si ťukat na čelo, ale vše nastane během několika málo let, možná si pak na mě a na Aničku Elbereth vzpomenete, že jsme se vás, některé už léta, snažili informovat o tom, co nás čeká a nemine. Samozřejmě k tomu, aby mohlo začít něco nového, musí staré padnout, právě v této době se nacházíme, v době přechodu, je to doba převratná, ale velice problematická. Je třeba pevně věřit plánu, nepodléhat panice a strachu. Všechno dobře dopadne. Zůstaňme pevní ve svém přesvědčení, ať jsou vnější kulisy sebedrsnější.

Galaktické a pozemské síly Světla mají již vše pod kontrolou, nyní dojíždí už jen velmi nepříjemný film v hlavní roli s loutkou Bidenem, plandemií, nebezpečnou vakcinací, náhubky, odstraněním fašismu na Ukrajině, který hrozil prorůstáním do celé Evropy, biologických laboratoří-výroba nových plandemií na podzim tohoto roku, které bylo Rusy zabráněno, obchodu s dětmi a orgány, které jsou  odebírány ruským i ukrajinským vojákům přímo na bojišti a odesílány bohatým klientům na Západ, další a další  omezování svobod, uměle vyvolávaný chaos…..To vše s jediným cílem- Probuzení lidstva z jeho mnohatisíciletého otroctví. Mnozí se již probudili, čeká se na kritické množství, aby mohlo začít osvobozování planety. Hodně se toho děje již mnoho let v zákulisí, to z ohleduplnosti ke spícím ovcím, aby neutrpěly příliš velký šok, který stejně přijde s odhalením celé hrůzné pravdy a všech změn. Velice těžké s přijetím těchto změn to budou mít zarytí materialisté, pevně oddaní své vědecké pravdě. Poznání toho, že vše, co je učili ve škole je lež, asi neunesou. Svět se produchovní a hmota se stane druhotnou záležitostí, navíc stejně jako my, je to jen shluk světla, nic pevného v podstatě neexistuje. Jsme pouze světelná energie.

Na závěr 2 úžasné citáty:

1) Historie není to, co se stalo, ale to, co bylo napsáno a já dodávám, na čí objednávku bylo vše napsáno?

2) Krásný citát z našeho oblíbeného filmu Akce Bororo - Plejáďanka Maya říká pozemskému vědci: „Tak pyšní jste a tak málo víte“.  

 

                  VÍTĚZSTVÍ SVĚTLA

NORA BOUDICCA a ANIČKA ELBERTH

                           7.6. 2022