Zpráva o věku aktivace Vodnáře - od Cobry

29.07.2020 20:31

Naše meditace Age of Aquarius byla obrovským úspěchem, protože jsme překročili nutné kritickému množství účastníků  a dle odhadu Světelných sil meditovalo cca 250 000 účastníků.

 

To dále stabilizovalo pozitivní časovou osu Age of Aquarius s velmi příznivými dlouhodobými důsledky.

 

V důsledku aktivace Age of Aquarius byly odstraněny všechny významné plazmatické anomálie a všechny plazmové bomby. I když to událost nespustilo, jak jsem očekával, je to velký skok vpřed. Všechny zbývající překážky směrem k události jsou mnohem menší a jejich vyčištění bude trvat mnohem méně času, takže jsme na časové ose, která se rychle a rychle přibližuje k průlomu v kompresi.

 

Co zbývá, jsou lodě flotily Draco, které jsou skryty v kvantovém superpozičním stavu v sublunárním prostoru. Tyto kosmické lodě jsou čištěny pokročilými kvantovými dělovými zbraněmi Galaktické konfederace, které jsou označeny kódem Mjolnir (Hammer of Thor):

 

https://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html

 

https://physicsworld.com/a/does-time-dilation-destroy-quantum-superposition/

 

K prvnímu pokusu o vyčištění flotily Draco došlo na konci roku 2017 a začátkem roku 2018, ale kvůli kolapsu časové osy Alfa musel být přerušen. Nyní, v důsledku naší úspěšné aktivace Age of Aquarius, byla operace Mjolnir znovu reaktivována a v současné době probíhá hladce podle plánu a flotila Draco je čistěna plnou rychlostí.

 

Světelné síly sdělily, že v poslední fázi zúčtování flotily Draco existuje asi 10% pravděpodobnost, že se Cabal pokusí zorganizovat falešnou invazi mimozemšťanů s plavidlem TR-3B a asi 5% pravděpodobnost, že se Draco pokusí zorganizovat skutečnou invaze se zbývajícími Draco loděmi vycházejícími z kvantového superpozičního stavu do fyzického a útočící na povrchovou populaci:

 

https://www.exopolitics.org/will-deep-state-launch-false-flag-alien-invasion-after-exhausting-global-control-cards/

 

V obou scénářích by byly flotily temné síly poraženy Galaktickou konfederací velmi rychle, sice s malým, ale ne nezanedbatelným kolaterálním poškozením povrchové populace. Světlo i temnota se snaží vyhnout těmto dvěma scénářům, Světlu, protože by to přineslo zbytečné utrpení povrchové populaci, a temnotě, protože otevřený boj s flotilou Konfederace přinese rychlou a absolutní porážku všech temných frakcí.

 

Až na vyčištění flotily Draco, Světové síly také čistí všechny technologie inverze mřížky, které mají temné síly v držení. Tyto technologie narušují energetickou síť kolem planety a jsou základem konstrukce Matrix.

 

Světelné síly také čistí podzemní plazí základny pomocí zvukových zbraní.

 

Světelné síly také zúčtují s řízenými energetickými zbraněmi a pulzními zbraněmi EMP z vojenských satelitů na nízké oběžné dráze Země.

 

Světelné síly též čistí kvantovou primární anomálii, která zabraňuje fyzické materializaci vzestoupených bytostí na povrchu planety. K vymazání kvantové primární anomálie dochází prostřednictvím indukovaného falešného vakuového rozpadu:

 

https://www.imperial.ac.uk/media/imperial-college/research-centres-and-groups/theoret-physics/msc/dissertations/2013/Matthew-Citron-Dissertation.pdf

 

https://www.vice.com/en_us/article/kwnpbw/the-learnin-corner-false-vacuum-decay

 

https://physics.aps.org/articles/v8/108

 

Dračí zdroje sdělili, že v naší aktivaci Age of Aquarius došlo k pozitivnímu posunu na časové ose a žádají všechny, aby se „zaměřili pouze na psaní svého oblíbeného, harmonického zvoleného životního skriptu. Čím podrobnější vizualizace požadovaného scénáře optimálního života si člověk přeje, tím více to potvrdí novou časovou osu. “

 

Ihned po naší aktivaci byly na obloze po celém světě známky:

 

 

 

 

Pozitivní časová osa se již projevuje na fyzické úrovni zatknutím Ghislaine Maxwellové:

 

https://summit.news/2020/07/02/elite-pedophile-network-to-be-exposed-after-arrest-of-maxwell/

 

Výsledkem toho je, že pojem hromadného zatčení dosahuje vůbec poprvé mainstreamových médií:

 

https://www.rt.com/usa/493775-epstein-get-clinton-prince-andrew/

 

A také by mohlo vést k zatčení Billa Gatese:

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7350469/Bill-Gates-flew-Jeffrey-Epstein-Loliota-Express-2013-years-pedophile-prison-stay.html

 

Prince Andrew je už nervózní:

 

https://nypost.com/2020/07/06/prince-andrew-cancels-golf-trip-to-spain-after-maxwell-arrest-report/

 

Nejprve však musí Ghislaine Maxwell zůstat naživu dostatečně dlouho, aby svědčila. Proto Světové síly žádají každého, kdo se cítí tak veden, aby se účastnili následující meditace:

 

https://www.welovemassmeditation.com/2020/07/daily-meditation-at-630-pm-utc-to-keep-Ghislaine-Maxwell-alive-until-she-can-testify.html

 

V příštích několika měsících až do listopadu / prosince uvidíme vrchol války na časové ose mezi novou pozitivní časovou osu Age of Aquarius a starým negativním paradigmatem, kde dominuje Cabal. Bez naší masové meditace by byla negativní časová osa mnohem výraznější, ale podařilo se nám zabránit mnoha negativním scénářům.

 

Bude mnoho pokusů rozdělit povrchovou populaci a vyvolat násilí:

 

https://www.zerohedge.com/markets/global-war-nuclear-accident-volcanic-eruptions-deutsche-banks-apocalyptic-take-what-may

 

Jedním z jezuitských plánů je vytvoření rozpadu Spojených států (podobné tomu, co se stalo SSSR a Jugoslávii) eskalací polarizace levice a pravice v době listopadových voleb.

 

Z tohoto důvodu plánují představit Hillary Clintonovou jako kandidáta na prezidenta, aby zajistili maximální polarizaci:

 

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/rumors-still-abound-that-hillary-will-emerge-in-july/

 

Druhým hlavním jezuitským plánem je spustit čínský útok EMP na USA, který by eskaloval do nové světové války:

 

https://www.naturalnews.com/2020-06-18-china-preparing-to-kill-us-population-with-emp-pearl-harbor-first-strike.html

 

https://sputniknews.com/military/202006181079656094-us-report-claims-china-intends-nuclear-first-strike-with-stolen-super-emp-weapons/

 

https://allnewspipeline.com/China_Military_Doctrine_Plans_and_Capabilities_for_Electromagnetic_Pulse_EMP.php

 

https://fortunascorner.com/2020/03/18/china-threatens-emp-attack-in-south-china-sea/

 

Jedním z aspektů tohoto plánu je, že Čína použije své pokročilé plavidlo podobné TR-3B a uvede falešnou invazi mimozemšťanů z jejich hlavní vojenské základny Tajného vesmírného programu v Dingxinu:

 

https://www.thedrive.com/the-war-zone/31824/this-massive-desert-base-is-chinas-version-of-americas-nellis-air-force-base

 

Plavidlo podobné TR-3B by se také objevilo z čínské podzemní Velké zdi:

 

 

https://thediplomat.com/2011/08/chinas-underground-great-wall/

 

Dokud se nezveřejní, můžeme se oddat skvělé italské galaktické hudbě:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2oFL2D_QGdI

 

Nebo pomůže s výsadbou některých stromů.

 

https://www.goodnewsnetwork.org/ecosia-marks-100-million-trees-planted/

 

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ecosia-the-green-search/

 

Vítězství světla!

 
 
 
Přeložila: Anička Elbereth


 

 

 

 

 


 

Přejeme našim čtenářům úspěšný rok 2024. Tento rok bude rokem úplného odhalení.

 

Mějte rádi zvířata, protože jsou naši mladší bratři a sestry a jejich láska k nám je skutečně nepodmíněná.

Toto byla moje milovaná fenečka Světluška, velmi chytrý a řekla bych duchovní pejsek. Dne 18.12.2018 odešla do "psího nebe" v nedožitých 18-ti letech. Je nám smutno a navždy budeme vzpomínat.

Kontakt